Ineke Bergman (1947) rondde in 1998 een wetenschappelijk onderzoek naar eetstoornissen in relatie tot het tweede huis van de horoscoop af. Van haar hand verscheen het ´Solaren werkboek´ (2001) over voorspellende technieken voor zowel beginners als gevorderden in de astrologie. Over beide onderwerpen heeft ze artikelen gepubliceerd in het tijdschrift Symbolon. Onlangs sloot ze een priesteressenopleiding (een training in oude vrouwelijke wijsheid) af. Ze verzorgt lezingen en workshops over astrologie, godinnen en Kwan Yin-heling.

Ria Borst (1959) biedt vanuit haar bedrijf Medeia mensen en organisaties inspiratie om vanuit hun eigen inhoud te werken en zo kennis te maken met levend werken. Astrologie gebruikt ze als instrument om bedrijven strategisch te adviseren, loopbaanadvies te geven en samenwerking in teams te bevorderen. Zij schreef het boek ´Stilstaan bij nieuw leven´ over de diepere betekenis van zwangerschap en geboorte. In 2001 verscheen van haar hand het boekje ´Elementair samenwerken´ over de toepassing van de (astrologische) elementen in bedrijven. Samen met Adrie Beyen schreef zij het boek ´De onzichtbare schat, beschouwingen over het benutten van ongebruikt kapitaal in mens en organisatie´, dat in het voorjaar van 2005 bij A3 boeken verscheen.

Paula van Kersbergen (1953) houdt zich sinds 1985 met astrologie bezig en vanaf 1997 beroepsmatig vanuit haar praktijk. Ze is gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van mensen en bedrijven en gebruikt hierbij de geboortehoroscoop, relatiehoroscoop en een toekomsthoroscoop (solaar, transits en progressies). In therapietrajecten werkt ze veel met visualisaties gebaseerd op de psychologie van Jung. Van haar is een artikel gepubliceerd in Symbolon over een visualisatie op haar horoscoop. Ze geeft ook workshops en lezingen.

Voordat Vera Verhagen (1951) van astrologie haar beroep maakte, was ze als sociaal psychologisch onderzoeker verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft onder meer onderzoek gedaan naar sexestereotypering en non-verbaal communicatief gedrag. Nu geeft ze naast consulten cursussen in astrologie voor beginners en gevorderden. Ze heeft zich gespecialiseerd in geoastrologie en geeft bijvoorbeeld advies bij de (her)inrichtingen van huizen en gebouwen, vestigings-, verhuis- en vakantieplannen. Ze heeft daarnaar ook onderzoek gedaan en hierover publiceerde ze artikelen in Symbolon. Bovendien geeft ze workshops over geoastrologie met behulp van het computerprogramma Solar Maps.

Klik hier als u een vraag wilt stellen aan (een van) de astrologen. Binnen enkele werkdagen ontvangt u een reactie.